Agenda & evenementen

Marina Muiderzand is regelmatig gasthaven van diverse (zeil) evenementen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de medewerkers van het havenkantoor! Maar uiteraard vind u hier ook informatie over leuke items in de buurt. Meer weten kijk dan op VVV Almere 

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Winterwedstrijden
  zondag 1 oktober 2017 - zondag 26 november 2017

  Winterwedstrijden

  Vanaf 1 oktober t/m 26 november 2017 kunnen er wedstrijden gezeild worden op Marina Muiderzand georganiseerd door Flevomare

  Delen
 • Najaarstrainingen
  vrijdag 27 oktober 2017 - zondag 26 november 2017

  Najaarstrainingen

  RTC Regatta Center Muiderzand organiseert ook dit jaar weer Open Najaarstrainingen op ‘groot water’ voor de Optimist, Laser 4.7/Radiaal en Splash. Deze wedstrijdtrainingen zijn bij uitstek geschikt voor ambitieuze zeilers die al landelijk selecties varen of die dat in 2018 willen gaan doen. Er wordt getraind met toptrainers en diverse gasttrainers. Groepen worden op niveau ingedeeld. Lees meer

  Delen
 • Wintertrainingen Sail Today
  zondag 5 november 2017 - zondag 25 maart 2018

  Wintertrainingen Sail Today

  Voor alle ambitieuze Optimist zeilers in Nederland! Hét Optimist zomer weekend van Nederland. Een weekend trainen, wedstrijden, clinics en vooral fun!

  Delen
 • Sinterklaas weer in het land
  zondag 26 november 2017

  Sinterklaas weer in het land

  Delen
 • Winterlicht
  zondag 10 december 2017

  Winterlicht

  Een wintersculinair avontuur in het hart van het IJmeer. Nu 10 december met afvaart vanaf Muiderzand! Lees meer

  Delen
 • Winter Reünie
  woensdag 13 december 2017

  Winter Reünie

  Op woensdag 13 november en woensdag 12 december organiseert Flevomare de winter reünie.  Klik hier voor meer informatie.

  Delen
 • Vis a Vis speelt Antartica
  donderdag 1 februari 2018 - donderdag 15 maart 2018

  Vis a Vis speelt Antartica

  Het Almeerse theatergezelschap Vis à Vis brengt begin volgend jaar de Zuidpool naar Almere. Zeven weken lang zal in het nieuwe restaurant van Vis à Vis de wintervoorstelling Antarctica gespeeld worden. Het gaat om een zogenoemd theaterdiner, waarbij acteurs al tijdens het eten de gasten bij een voorstelling betrekken.  ''Bezoekers worden als het ware ontvoerd naar Antarctica. Ze maken van alles mee wat je ook werkelijk op de Zuidpool zou kunnen meemaken'', vertelt Mascha Selhorst van Vis à Vis. "Zo kan er schaarste ontstaan en bestaat er de kans dat sommige bezoekers op expeditie gestuurd worden.'' Spektakel Hoewel de voorstelling binnen wordt gespeeld, zal Antarctica volgens haar toch gepaard gaan met het voor Vis à Vis zo kenmerkende spektakel. "Ook op het buitenterrein zullen tijdens de voorstelling dus dingen gebeuren''. Coproductie Het Almeerse theatergezelschap werkt voor de voorstelling samen met theatergroep De Jongens uit Groningen. Een gezelschap dat volgens woordvoerder Mascha Selhorst op net zo'n fysieke manier theater maakt als Vis à Vis zelf. Antarctica wordt vanaf 1 februari drie maal per week opgevoerd. De laatste voorstelling is half maart. Per avond is er plaats voor maximaal 200 gasten.     

  Delen
 • Duin Beach Classic Almere
  zaterdag 10 maart 2018

  Duin Beach Classic Almere

  Dit jaar voor de tweede keer de Classic, deelname is gratis en aanmelden kan hier 

  Delen
 • Vis a Vis speelt Mare
  woensdag 9 mei 2018 - vrijdag 15 juni 2018

  Vis a Vis speelt Mare

  Vanaf 9 mei 2018 speelt Theatergezelschap Vis a Vis haar  wegens groot succes weer hun hilarische voorstelling Mare. In combinatie met verblijf op Muiderzand extra aantrekkelijk. Lees er meer over op www.visavis.nl

  Delen
 • Libelle Zomerweek Almerestrand
  maandag 21 mei 2018 - zondag 27 mei 2018

  Libelle Zomerweek Almerestrand

  Sjoppen en lekker loungen op het strand tijdens De Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand van 21 t/m 27 mei. 

  Delen
 • ATC Duin Thriatlon Almere
  zaterdag 26 mei 2018 - zondag 27 mei 2018

  ATC Duin Thriatlon Almere

  Een weekend vol lopen, fietsen en zwemmen! Het DUIN NK & BK Duathlon, de junioren triathlon vindt plaats op zaterdag 26 mei. Meer informatie? Kijk op de website van ATC Duin Thriatlon.

  Delen
 • X- Yachts Holland Cup
  zaterdag 2 juni 2018 - zondag 3 juni 2018

  X- Yachts Holland Cup

  Dit jaar al weer de 7e editie van de X- Yachts Holland Cup tijdens de Almere Regatta

  Delen
 • Almere Regatta
  zaterdag 2 juni 2018 - zondag 3 juni 2018

  Almere Regatta

  Op 2 en 3 juni 208 is al weer de 8e editie van de Almere Regatta op Marina Muiderzand. Meer weten? Kijk op de website van Almere Regatta.

  Delen
 • Strandfestival Zand
  zaterdag 25 augustus 2018

  Strandfestival Zand

  De leukste muzikale stranddag van de zomer op 25 augustus op het Almeerderstrand nabij Marina Muiderzand! Diverse concerten van Nederlandse artiesten. Nog geen kaartje gekocht? Ga dan snel naar de website van Zand.

  Delen

Marina Muiderzand > Agenda