Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Even helemaal niets ...

Overnachten op het strand in een Beach Lodge: u hoeft geen kilometers te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren. De grote, ruime tent staat op het strand, twee stappen verwijderd van het IJmeer.

Wat vindt u in de Beach Lodge?
Vier comfortabele bedden; een tweepersoons bed, een stapelbed, twee vouwbedden en een houten stellingkast. De kleine keuken is uitgerust met een 4-pitsgasfornuis, een aanrecht met spoelbak en watertank, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Aan de comfortabele eetkamertafel is plek voor 6 personen, er is een loungebank en een complete inventaris voor de tent.

Voor de ultieme beach experience is ook een luxe barbecue aanwezig. Wat betreft het sanitair: u kunt gebruikmaken van de voorzieningen in de jachthaven, 50 meter verderop.

Voor de Beach Lodge ligt een terras op het zuidwesten, perfect voor uitzicht vanaf het strand op de ondergaande zon. Wat wenst een mens nog meer?

Tip: Combineer uw overnachting met een bezoek aan restaurant HarborHouse, een wandeling over de haven – die is groot en interessant genoeg – of maak een tocht op een catamaran of met een kano. Dit is relaxen in optima forma!

Reserveren

Delen