Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Voor kleine en grote schepen

Marina Muiderzand heeft perfecte voorzieningen voor watersporters die hun boot op een trailer vervoeren. Maar ook jollen en zelfs kano’s vinden in Muiderzand een geweldige ligplaats. Op het jollenstrand is namelijk plaats voor 150 open zeilboten. Het water voor het strand is ondiep, zodat jonge en beginnende zeilers hier veilig aan en van wal kunnen. Ook kanovaarders kunnen van dit strand gebruik maken. De ruime ligplaatsen hebben grondankers, dus u kunt de jol of kano stevig vastleggen.

Trailerhelling: makkelijk in en uit het water

Zin om elke dag een ander meer te bevaren? Voor een dagje varen vanuit Marina Muiderzand heeft deze jachthaven een goed aanrijdbare trailerhelling. Parkeren is bovendien gratis als u onze helling benut. Mocht u de komende tijd ook van de hellingen in onze andere Thuishavens gebruik maken, dan is de voordelige Trailerpas vast iets voor u!

Trailerpas voor alle Thuishavens

De Thuishaven Trailerpas biedt u 10 keer ‘parkeren + hellingen’ voor slechts € 100,-. U kunt de pas in alle Thuishavens gebruiken. Voordelig en leuk want elke Thuishaven biedt u weer een heel andere beleving en een heel ander vaargebied. Het ontdekken waard! 

Delen