Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Van alle gemakken voorzien!

Marina Muiderzand beschikt over alle voorzieningen voor de echte watersportliefhebber. Zo kunt u voor al uw scheepsbenodigdheden terecht bij George Kniest Boat Equipment, een begrip in de watersportwereld. U wilt het dek schoonmaken, maar de borstel is kapot? Kan uw schip wel een nieuwe laklaag gebruiken? Of heeft u een nieuwe outfit nodig voor tijdens het varen? U kunt hiervoor allemaal terecht bij George Kniest Boat Equipment!

Tanken?

Marina Muiderzand beschikt over een brandstofsteiger voor diesel en benzine. Iedereen kan hier tanken, binnen de openingstijden van het havenkantoor. Als u gebruik wilt maken van de brandstofsteiger kunt u ter plekke contact leggen met het havenkantoor, dan zorgen onze medewerkers dat de pomp wordt vrijgegeven. Betalen kunt u dan weer op het havenkantoor bij onze medewerkers. Heeft u een Thuishavenkaart? Dan krijgt u ook nog eens korting op uw brandstof!

De tanksteiger is bovendien voorzien van een bilge- en vuilwaterpomp en een afspuitplaats die u kosteloos kunt gebruiken!

Op het havenkantoor kunt u ook terecht voor het verkrijgen van gasflessen.

Delen