Social Image Fallback

Zelf klussen of uitbesteden?

Voor veel botenbezitters is zelf klussen aan de boot een ontspannende bezigheid. Daar heeft Marina Muiderzand uitstekende voorzieningen voor! Zo kunt u uw boot voor een hellingbeurt op de kant laten zetten met een kraan, of uw mast laten opzetten of afhalen.

Laat u het onderhoud liever aan professionals over? Geen probleem. In en rond de jachthaven vindt u allerlei bedrijven die u kunnen helpen met het onderhouden, repareren, poetsen en vaarklaar maken van uw boot.

  • George Kniest Boat Equipment
    Hier vindt elke boot-doe-het-zelver de materialen die hij nodig heeft. In deze watersportwinkel met een enorm assortiment adviseren ze u graag, ook als het gaat om het onderhoud van uw boot. Vakmensen! 
  • Shipshape Jachtservice Muiderzand
    U kunt het zo gek niet bedenken, of bij Shipshape fixen ze het. Elektrische en elektronische ‘ongemakken’,  inspecties, jaarlijks of groot onderhoud, schoonmaken, reparaties en restauraties: zij doen het graag voor u. De service is top! 
  • Sailloft
    Zeil gescheurd? Canvas laten schoonmaken? Nieuwe schoot, val of landvast nodig? Bij Sailloft kunt u terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw zeilboot. Echte professionals. 
Delen