Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Resultaten Klanttevredenheidsonderzoek

Beste ligplaatshouder,

Ruim 30% van onze ligplaatshouders heeft deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek. Aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt: hartelijk dank voor alle positieve en constructieve feedback! Het is fijn om te zien dat uw betrokkenheid bij onze jachthaven groot is. Uit de niet anonieme ingevulde enquêtes hebben wij de familie M. van Dort blij mogen maken met een diner voor 2 bij Restaurant HarborHouse.

Hieronder vindt u enkele kernpunten die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen:

- De steigers met voorzieningen en de botenlift worden door u het meest als uitstekend beoordeeld.

- De klantgerichtheid en reactiesnelheid van onze medewerkers worden als goed tot uitstekend gewaardeerd.

- U uit veel bezorgdheid over de waterplanten.

- Er zijn veel opmerkingen over toezicht en veiligheid.

Daarnaast zijn er, natuurlijk, een aantal min- en verbeterpunten onder onze aandacht gebracht. Zo geeft u bijvoorbeeld aan moeite te hebben met de nieuwe indeling van het afval.

Er is behoefte te hebben aan meer gezelligheid (bijvoorbeeld een centrale plek waar men elkaar kan ontmoeten) en verbetering van de WIFI

Wij gaan direct aan de slag met het bestellen van nieuwe bagagekarren, het aanscherpen van de huisregels voor alle bezoekers en (nog betere) communicatie zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We houden u van onze vervolgstappen op de hoogte!

Wij gebruiken deze resultaten om onze dienstverlening te analyseren en vervolgens te verbeteren. We hadden graag individuele of specifieke vragen van u persoonlijk beantwoordt, maar dat kan alleen indien u zich beschikbaar heeft gesteld voor de denktank. Alleen dan zien wij uw emailadres en persoonsgegevens. Heeft u toch behoefte om een onderwerp, opmerking of vraag met ons te bespreken of verwacht u een antwoord van ons: stuur dan een mail via deze link of kom langs op het havenkantoor.

Wilt u als ligplaatshouder mee denken in een zogenaamde ‘denktank’, meld u dan aan voor deze bijeenkomst 11 december a.s. vanaf 19.00 uur bij Regatta Center Muiderzand.

Aanmelden


Met vriendelijke groet,

Namens team Marina Muiderzand.

Lisan Kox,
Marina Manager

lkox@marinamuiderzand.nl

 

Delen