Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Breng een bezoekje aan Almere

Almere is een jonge stad met een korte, maar zeer bijzondere geschiedenis. Er is bovendien altijd wel wat te doen in deze energieke plaats. Zo kun je voor een dag shoppen naar Almere Centrum, dat verkozen is tot Beste Binnenstad 2017-2019. In het centrum vindt u 400 winkels met bijzondere lokale, nationale en internationale merken. Ook de mooie speciaalzaken, autovrije winkelstraten en gezellige horecapleinen maken Almere tot een échte shopping hotspot.

Ga de natuur in!

Over hotspots gesproken moet je zeker een bezoek brengen aan de Oostvaardersplassen en de andere prachtige natuurgebieden. Bekijk de zeearend vanuit het Natuurbelevingcentrum, maak kennis met de bevers in het Almeerderhout of de aalscholverkolonie in de Lepelaarplassen. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ga op ontdekkingstocht. 

Van alle markten thuis

Kijk je ogen uit in het Veiligheidsmuseum PIT, leef je uit op Stadslandgoed de Kemphaan of geniet culinair op een terrasje in de zon. Blijf overnachten in een luxe lodge, in één van de sfeervolle hotels of midden in de natuur. Ook zijn er op het water nog vele andere activiteiten te doen, zoals Wakeboarden, een BBQ donut huren of een bootje huren en langs de Blauwe As varen.

 

Meer informatie

Delen