Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Strandbad Duin

Aan de zuidkant van de jachthaven ligt Strandbad Duin. Een superleuk strandje waar kinderen heerlijk kunnen ravotten, rennen en zwemmen. Er is een speelplaats met een stronkenroute door het riet, zwemvlotten en een waterspeeltoestel. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit en wordt regelmatig bemonsterd. De resultaten hiervan zijn te vinden op zwemwater.nl. Strandbad Duin is trots op haar Blauwe Vlag, hét keurmerk voor schone en veilige stranden!

Activiteiten

In de zomermaanden het thuis van Steel Creek Beach Grill! Op het strand kunt u regelmatig Outdoorpark SEC Almere tegenkomen die daar toffe activiteiten organiseren, ook verzorgen zij kanoverhuur. Ook vind u er de DUIN Beach Playground, de plek voor Beach Sport in Almere. Vrij te gebruiken. Op woensdagavond traint beach volley vereniging Allvo Beach. Op de hoogte blijven van de activiteiten die hier worden georganiseerd? Volg Strandbad Duin op Facebook en check ook de agenda op de pagina!

Honden op de haven

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op de jachthaven. Uiteraard aan de lijn en als er een ongelukje gebeurt, vragen wij u dit op te ruimen. Hiervoor zijn overal hondepoephaltes over het terrein voor te vinden! Op het strand is een speciale doggypool gemaakt waar uw viervoeter naar hartelust kan plonzen en spetteren. Andere delen van het strand en catamaranstrand zijn tussen 9 en 19 uur verboden voor honden. Op het Almeerderstrand is tegen de A6 een echt hondenstrand waar u het hele jaar door met de hond kunt genieten van strand en water. Let op: strandbad DUIN is vanaf 1 oktober tot 1 april toegankelijk voor honden, in het seizoen zijn honden niet toegestaan!

Delen